Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam

Vi är två ofullständiga själar som möts.
Två själar som varit vilsna.
Men när våra vägar korsades var det som alla oro,all rädsla och allt mörker skingrade sig.
Våra själar omslöt varandra och vi lämnade aldrig varandras sida igen.
Vi bygger en värld runt oss, fullt av kärlek och värme.
Vi är kärleken i varandras liv.
Tillsammans är vi livet.
Vi har fått chansen att leva igen.
Och jag är evigt tacksam.




Fri vers av Angel of love
Läst 584 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-12-28 01:37



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
En kärlek som är mer än ett själviskt ägandebehov kräver en viss mognad men när den är etablerad och ömsesidig så brukar den hålla livet ut.
-
Bra Skrivet!!!!
2017-02-23

  Blått Norrsken VIP
Fint och hoppfullt skriver du om kärleken.
2017-01-14

  Lars Hedlin
Oerhört varmt och evigt fint :)
2017-01-12

  ULJO
Äkta kärlek växer in på träd
2016-12-29

  louisegirl
Två själars samhörighet i varm och sann kärlek <3
Jättefint!
2016-12-28

    Dan Myrbeck
Sådana chanser ska man definitivt
ta vara på!
2016-12-28

  M M Mannheim VIP
Alla är värda kärlek!
2016-12-28

    ej medlem längre
En härligt hoppfull beskrivning av hur det upplevt trasiga finner reservdelar som är unika för fortsatt livfull funktion :)

Tacksamhetskänslan sprider sig med dikten.
2016-12-28

    ej medlem längre
Lycka och kärlek! kramar :)
2016-12-28

    ej medlem längre
En ödmjuk och kärleksfull dikt.
2016-12-28

  Lars Hedlin
En text full av liv och energi :) kram
2016-12-28

  Maiah VIP
Fint
2016-12-28

  Maria Sundelin VIP
En bra känsla
Kramar
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love