Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tar en liten repris till från 2010...känns rätt o kej...


Som jag...


Ett litet steg
Ett stort kliv
En tyst viskning
Eller ett rop

Älskar du
Längtar du
Som jag gör
Som jag gjort
Sedan dina ögon
Mötte mina
En första gång

Våga visa mig
Våga öppna vägen
Till ditt innersta rum
På det sätt
Som du vill

Jag ska alltid
Älska dig
Och vill du
Slutas i min famn

Visa mig nyckeln
Till ditt hjärta
Ge mig kartan
Till ditt rike

Om du längtar
Om du älskar
Som jag…



TT

© 2010 / 2016















Fri vers av TT
Läst 386 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-28 08:32



Bookmark and Share


    Balans
Träffades ni aldrig?
2018-05-30

  Anoo Niskanen VIP
Innerligt och fint.
2017-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksfull text som berör!
2016-12-28

    ej medlem längre
Dina kärleksord går rätt in i hjärtat.
2016-12-28

  WyS VIP
Innerligt bekräftande
2016-12-28

  Maiah VIP
Jätte,jättevacker!
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT