Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önska i god tid!

Varje solnedgång
brinner som jag, för ny dag
av det bästa slag




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-28 17:33



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Optimistisk kraft och glädje! :)
2016-12-29

    Dan Myrbeck
Tack för att det finns eldsjälar!
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt