Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord blir överflödiga när inget kan döljas


Jag grät vår blottade nakenhet

Du är
Egensinnig
Självgående
Retsam
Lockande
Förförisk
Dubbelbottnad
Hemkär
Rastlös
Blyg
Skör
Fysisk

I Dig såg jag mitt ljus och mörker

Annorlunda

Själsligt naken sprang du ifrån mig.

Jag grät vår blottade nakenhet.










Fri vers av WyS VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-28 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP