Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
året som Samafatning


Jag vill skriva om den tiden som har gått

Jag vill skriva om den tiden som har gått
Jag finner inga ord
De har var så grått
Är de sant?
Ser man med ögonas skärpa
Så blir de sant
Låter jag min tankar
Tanka tankens skärpa
Då är inte de sant
Vägen som min ögon vandrat
Ser jag tända ljus som skiner upp
Vägen är inte slut


Den ordblinde poet
Leo Rudolphzon




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-30 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon