Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden sover i dina ögon


Min längtans blåa fåglar
Sänder himmelens alla änglar
Att vaka över dina steg

Alla dagar alla år

Älskade med de vackra ögonen
fallande stjärnans gåva 1971

Tiden sover i dina ögon
Stjärnorna i gathörnen
Skriver med guld bläck

KÄRLEK

Vinden blåser lätta kyssar på din hud





Fri vers av Janina Kaminska
Läst 401 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-12-30 22:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Början av dikten
"sänder alla himmelens änglar
att vaka över dina steg, alla dagar alla år" glllade jag skarpt!

Men nästa del kändes som en eller flera nya dikter...
2016-12-31

  Quasimodo
Mycket och varm kärlek i den här!
2016-12-31

    ej medlem längre
Helt underbar! Ömt och kärleksfullt!
2016-12-31

    Birgersdotter VIP
Vackert skrivet!
2016-12-31

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint, kärleksfullt och alldeles underbart!
Vacker text i renaste guld, 24 karat.
2016-12-31

  alicja lappalainen VIP
en subtil nästan moderlig..
2016-12-30

    Sefarge VIP
Guldglimrande
Kärlekstoner
i mäktig ordstorm!
Tack!
:)

2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska