Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar himlen


En hård jordskorpa

mellan mig och himlen

Drömväverska fast i spindelnät.




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 612 gånger och applåderad av 42 personer
Utvald text
Publicerad 2017-01-01 00:51



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Poesi som tilltalar mig mycket!
2017-04-26

  OT
Vad vackert!

Mycket fin rad:
"Drömväverskan fast i spindelnät"
2017-01-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
finvävt!
2017-01-05

    ej medlem längre
vackert vemod i haikuns svårskrivna form... finfint! tack.
2017-01-05

  Salvation Pepper
Alltid något att göra.
2017-01-05

  Monika A Mirsch VIP
... vem kan häva spindelnätet,
vem kan ro utan åror,
säg vem är din väverska...?
2017-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra text om att inte vilja vara där man är!
Önskar dig en klättertråd.
2017-01-02

  alicja lappalainen VIP
För tidigt...
2017-01-02

  Åse Tropp VIP
Kort och underbart beskrivet!
2017-01-01

    ej medlem längre
Ja, tänk att väva dagdrömmar och finna sig funnen i ett spindelnät,
man vill ju "komma loss" genom drömmen, kanske fly bort.
Inte känna sig fången...

Hoppas Du når himlen, ändå!
2017-01-01

  Blomma-Stjärna VIP
poetiskt - om att sitta fast och längta bort -
2017-01-01

  Quasimodo
Bra och fint skrivet!
2017-01-01

  DavidM VIP
Mycket fint skrivet.
2017-01-01

    ej medlem längre
Åh underbar kramar
2017-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska