Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är detta jag


min ensamhet
är inte på riktigt
såna går att förstå
och förhålla sig till

den här...den här...
den här den finns inte ens
så den kan rimligtvis
inte vara min

jag är bara satt
att sköta om den

den tycks mig levererad
delegerad
dedikerad

givaren
anonym




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-01 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP