Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(version 1)


Ljusets glömda börda


Stingen från den bittra eggen falnar plötsligt
till fjäderlätt stoft i denna exilens natt

Ett av världen kväst och avgrundsfyllt hjärta
förnimmer nu sig omslutet av en varsam bris

Och den flydda livsgnistan leker åter igen
i de ögon som tidigare avsade sig själva



(en bön)




Fri vers av Almagrundet
Läst 536 gånger
Publicerad 2006-05-18 12:18



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
En skön bön-dikt om lättnad
från smärta i bortovaron
efter känslor av hopplöshet.
Omgiven av mjukare känslor
och livslust som återvänder,
trots självförnekelse. Ljuset
kommer tillbaka. Tack för det.
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet