Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en smula redigerad 20170129


härvaro

 

 

vardagsgatans tristess

03.37

öde

 

fruktaffären

sushibaren

servicebutiken

pizzerian

busshållplatsen

den andra servicebutiken

hårfrisörskan

bageriet

tatoostudion

backkrönet

 

allt utan liv

 

strålkastare sveper

över molnen

snett uppåt nordost

 

en närvarande frånvaro

uttalas

 

decembernatt

mörker

fukt

 

öde

 

 

 




Fri vers av petter rost
Läst 431 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-02 02:30



Bookmark and Share


  OdessaK
Fan va fin fafa!!
2017-03-03

  tildam
så himla fint och här och nu och göteborg och åh!
2017-01-15

    skamfilad
Aaaah - ja. Den fuktiga kylan är den värsta. Och i denna text blir den känslan verkligen påtaglig.
2017-01-02

  i af apa
den tydliga känslan
som fukt i benmärgen
men också ett slags
lugn...

2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost