Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland Tomtar och Troll

Tandtrollen ger hål i tänderna för alla de små barnen
medan Tomten i Turkiet skjuter ner alla som finns i baren
Bara trettionio döda
Ett av många nya terrordåd som IS har tagit på sig
Den Islamska Staten
De som ger så många människor huvudbry
Får så många att bara fly
Ingen kan sova
Alla håller sig vaken
Men så är de också indoktrinerade hjärntvättade
religionsfanatiker till Troll
förklädda till Tomtar
Hur ska man kunna skydda sig mot dem under Julen?
Har inte en aning
Bara en tidsfråga innan någon Tomte blir nerskjuten
då Tomten inte längre är att lita på när han
kommer med sina klappar som tickar
Tick-Tack Tick-Tack
Klappar som ger en ont i magen…

Ibland Tomtar och Troll!

Ken Cassel
4/1-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-04 10:44



Bookmark and Share


  objekt3
Jag tänker direkt att då får scientologerna som de vill: Vakna ;)

Bra.
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel