Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
& Gott Nytt År!


Visst var det kärlek...


Visst var det kärlek
Visst var det på riktigt
Kanske aldrig riktigt besvarad
Men ärlig och sann

Visst var det kärlek
I dina ord och tankar
Visst var det kärlek
Också inom dig

Visst var det kärlek
Det vi hade tillsammans
Om än inte sådan
Som älskande har

Visst var det kärlek
I dina ögon
I dina händer
Och i din mun

Visst var det kärlek
I mina drömmar
I min längtan
Efter dig

Visst var det kärlek
Som ännu lever
Som åter kan flamma
Som gnistan tänder falnad glöd

Visst var det kärlek
Ingenting annat
Visst var det kärlek
Jag kände

För dig...




TT

(c) 2017




Fri vers av TT
Läst 469 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-04 14:11



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Fint skrivet! Kärleken är den enda känslan som får oss att stå ut med vårt liv, jag hoppas att den ännu lever att den flammar åter....
2017-01-05

  Maiah VIP
Fint att du skriver om en sann kärlek
2017-01-04

  WyS VIP
Rythmiskt och dansanta verser!
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT