Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig, hjälpsökare

mellan raderna av ärendenummer ligger springor
där vit rök av vinterandedräkt sipprar ut
jag hör dina andetag genom mil, mil och åter mil
av telefonledningar som värmer upp din röst
och på vägen tappar den sin ilska, sin motvilja
och fram till mig kommer trötthet, sorg, misströstan
- jag ser dig genom röken, hjälpsökare, jag ser dig




Fri vers av 99knivesinside
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-04 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside