Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...............


Jag lever:D

om du inte fanns
skulle jag inte finnas
jag lever för dig




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-05-21 18:58



Bookmark and Share


    Little Sunshine
Kärlek i allra högst grad ^^,
2006-05-25

  Markattan
Tre korta rader som rymmer mycket kärlek. Väl fångat.
2006-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow