Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du människa!

Du människa,
Du som går på Jorden:
Var rädd om dig själv!
Gör det du vill göra,
Men tänk på konsekvenserna
För dig och för andra.
Ge kropp och sinne det de behöver.
Släpp det som varit och
Blicka framåt mot det nya.
Det som sker har en mening.
Du är starkare än du tror.
Din är viljan, livet och äran
Här och nu!

Fridens liljor,
Fanny Gustafson
www.poetissan.se




Fri vers (Fri form) av poetissan.se
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-06 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetissan.se
poetissan.se