Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöängel

på vägen hem
gick jag förbi
en snöängel
vid vägkanten
själv lämnar jag
inga avtryck
där jag går




Fri vers av marsvatten
Läst 301 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-01-06 19:04



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
När jag läser din träffsäkra text ser jag en vägskylt med två vägnamn inbäddad i snö. Undrar var det leder.
2017-01-06

    Lars J
Här lämnar du i alla fall ett spår som känns i magen, bra fångad känsla!
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten