Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ampen

 

ingången är;
mitt lilla barns skor på dörrmattan

försöker smita
utan galonbyxor
vantar och mössa

Expanderar nu
och Friar sedan

till mina djupfrysta tankar




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-06 20:55



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
att vara moder och plötsligt verkligen se sitt barn - med början av de små skorna på dörrmattan ---- sinnet tinar!
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita