Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så där ja, där satt den!

Lagarna är skrivna för
höjdarna som har så mycket
att göra för de klarar inte av
livet annars och utan dessa
blir deras liv alldeles för tufft...

Men så kom frågan upp, hur skall då
den andra delen av befolkningen klara
av sitt liv, men svaret blev ju att de tar väl
väl som vanligt till: Sunt förnuft!
********************************




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-06 22:32



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Visst är det så, med knorr!
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt