Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dator fick virus och blev sjuk

Riktigt sjuk
Hade varit inne på fel sidor
Vart tvungen att kalla på hjälp vilket tog ett par dar
Nu är den åter i bruk, så god och mjuk
Spinner som en katt
Och jag är så glad åt att den överlevde detta virus
För ett tag där jag var riktigt arg och sur på den
då jag råkade säga till den att suga min kuk
Men det kan den förstås inte göra...

Ken Cassel
7/1-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-07 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel