Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I havtorns skugga

Till dofter av grafit
målas havet
till himlars färger

här enas naturen
att förenas
bortom linjens horisont

vid havet med dig

havet talar tyst om livet
sältan smeker kinden
en oro lindras

I en lega vid havtorns skugga
samlas stenar till tavlan
om dig och mig




Fri vers av Robert Hellström
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-08 07:22



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En vacker dikt
med väl valda
ord om livet
och där bakom
2017-01-22

  Marie Å
Vackra rader..
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Robert Hellström
Robert Hellström