Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

458.under täcke...

_av nattens snö_
i ödebygd...BEKYMRAD!
Slingrande_Orms_Spår...
av myggas gnisslans _VÅG!_
i djup grop flygande fisk ...

Ett ögonblick av sjungande röster
i jordens omkrets!/ Så hörs!

(2016/12/12 pias)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2017-01-08 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP