Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvind

Brisen fläktar, men jag skyndar vidare

Vinden viskar, men jag skyndar vidare

Orden fattas, så jag stannar.

Vart tog allt vägen?

Tiden rann som sand mellan tårna,
medan måsarnas skrik dör bort i fjärran.

Jag sprang för att få mer tid över

Jag sprang för att kunna njuta när jag var framme

Men jag hann inte.

Den fläktande brisen försvann,
vindens viskande ord tystnade.

Och allt bara för att jag skulle få mer tid över.




Fri vers av håmågäj
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-06-28 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

håmågäj
håmågäj