Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslotrafik.

panik panik känslotrafik
ligger och lurpassar på ett misstag för att blossa upp och bli så jävla enorma
då klarar man det inte, utan sliter och drar sitt hår
bara för att man vill få det känslomässiga tåget att stanna




Fri vers av håmågäj
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-06-21 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

håmågäj
håmågäj