Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig.

han förstörde allt
slet ut mina själ
och rev upp min himmel
och min jord

den kvällen kommer aldrig
tillbaka

det jag förlorat får jag aldrig igen

den försvann på en sekund

av dina ord
dina slag
dina äckliga berörningar
över min kropp
och din tunga äckliga andedräkt
mot min

och den kväver mig

men en del av mig får du aldrig
då dör jag hellre

och det gjorde jag
för jag vägrade låta dej få hela mej




Fri vers av håmågäj
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-06-21 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

håmågäj
håmågäj