Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighet

vi lindar våra lemmar,
och äter upp varandra,

hett och fuktigt,
ligger tillsammans,
och andas tills luften tar slut.

ligger tills vi sover om evigheten,
och den börjar klaga,
att vi faktiskt har ont om tid.




Fri vers av håmågäj
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-06-21 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

håmågäj
håmågäj