Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För

Förvanskar dig
Förvrider dig
Förgör dig!

Kramar sönder dig som en mor
som kramar sitt barn.




Fri vers av håmågäj
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-06-27 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

håmågäj
håmågäj