Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratt

I halsen bubblar
skrattet som så
länge var
bortglömt.

Idag tar jag
första steget mot
det nya livet.

Skrattet bubblar
uppoch fyller
mig med glädje.

Leende ser jag
mig omkring:

Börja gå ni med.




Fri vers av håmågäj
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-06-27 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

håmågäj
håmågäj