Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då jag kom i kontakt med Nostradamus och andra profeter, under 80-talet. Det var första gången och jag blev fascinerat.


Jo, se vad vi har att vänta

 

 

http://www.msn.com/sv-se/nyheter/vetenskap/nostradamus-ska-ha-f%c3%b6rutsp%c3%a5tt-m%c3%a5nga-stora-v%c3%a4rldsh%c3%a4ndelser-%e2%80%93-detta-sa-han-om-2017/ar-BBy2hdO?li=BBqxCu3&ocid=mailsignoutmd

 

 

 

https://www.indy100.com/article/nostradamus-predictions-2017-astrology-7509551

 

 

Nu är det så att jag har följd olika profeter och profetior genom åren. Och vet att det finns de, som har profeterat händelser. Som har inträffat därefter, även om inga stora rubriker har skrivits. Exempelvis så profeterade en norsk kvinna, på 90-taletom en händelse i USA. Att de två stora byggnaderna i New York skulle försvinna.

Jag trodde inte på det, utan försökte räkna ut hur, när och varför. Skulle Amerikanarna förstöra sina två mest omtalade(detta var på 90-talet) byggnader. Idag vet de flesta vad som hände, i USA 2001 och följderna därefter i historien. Så nu avvaktar jag och ser vad som händer. Innan jag ens uttalar för mig, om profetiornas eventuella riktighet.

Det mest viktigaste för oss människor är, att komma ihåg, när det gäller profetior. Och det är att veta. Att ingen profetia är inristat i sten. Vi kan förhindra katastrofer och vi kan skapa mer positiva saker än vad vi tror.

Hade USA:s president på 1960-talet. Varit tyst och inte vågat se sin vision förverkligas. Då det gällde att få en människa på månen. Då hade vi heller aldrig haft en människa gåendes på månen. Om inte Sovjetunionen hade fått dit en man.
Men undrar hur historiken då hade blivit och vad hade vi haft för en värld idag.

Så låt oss be i våra hjärtan och se framtiden an med tillförsikt. Dock inte med sådan lugn, att vi stillatigande sitter och rullar tummarna.

Vi kan om vi vill och vi vill eller?

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Flicis VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-09 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP