Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda

Vi vågade inte se det vi började att förstå
Vi ville inte öppna våra ögon och inse
Om vi var ansvariga
Om vi utsatt er för detta
Skulle vi då orka att fortsätta som vanligt




Fri vers (Fri form) av Mrell
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-09 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrell