Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dejtandet

Hur ska känslan försvinna
Hur lyckas man övervinna
En känsla av att bara brinna

Du gör allting rätt
Förstår hur jag är fast du ingenting sett
Hur ska jag klara pressen, stressen
Hjälp mig, jag kommer med tristessen

Famlandes, ramlandes
Ett stort löv som inte blåser rätt
Känslorna vandrar med varandra och spolas bort
Vet inte vem jag är eller om vinden redan förstått

Den färdas runt, vill inte stanna upp
Kan inte veta om den då förstärks eller försvinner bort










Fri vers (Fri form) av Mrell
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-08 21:07



Bookmark and Share


  danne //
Mm förstår ...jobbigt när allt kretsar som planeter runt en ... ur ens egna perspektiv känns det så ... lr din text påverkar mig som läser det ..

Frågan som planeten solen strålar ut är finns det inte något mellan ting där.. äsch är trött kommer vara uppe till morgonen tittar fram igen , den skapar tankar din text som rymdraketer på väg mot solen.......

Bra tankar din text väcker tycker jag ..
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Mrell