Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rinner från min kind

Vet inte vad jag ska ta mig till
Det rinner från min kind
Kan inte öppna upp
Har svårt att släppa in

Du vill komma närmre
Hur får jag upp min grind?

Du går för långt
Min kropp blir stel
Hur ska jag någonsin bli hel?









Fri vers av Mrell
Läst 192 gånger
Publicerad 2019-09-10 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrell