Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din vilja

Önskar att jag kunnat säga nej
Önskar att det då tog stopp
Men det var din vilja som styrde

Det var då verkligheten kom ikapp
För dig var jag bara en kropp
En person utan själ, en människa utan vilja





Fri vers av Mrell
Läst 170 gånger
Publicerad 2019-11-30 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrell