Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Ett sus från skärmen
Kolla in i värmen
Bedövar
Försvinner och slutar tänka

Ett rop
Faller ihop
Hur blir man av med tankarna
Bultande, bankande

Natten tar över, i småtimmarna vi blöder





Fri vers (Fri form) av Mrell
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-04-07 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrell