Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinn med mig

Du bräcker mig
Du väcker mig
Öppnar upp och vågar chansa
Försvinn med mig, brinn med mig
Idag är en dag att börja dansa






Fri vers av Mrell
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-15 21:03



Bookmark and Share


  danne //
Härlig elddans !
Den är helt klart en uppmaning !
vår inre eld som aldrig slocknar.
Dig skulle jag vilja dansa denna eldiga dans med...
Härliga ord med brännande å flammande känsla ... applåderar stort!

2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Mrell