Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig

Väljer man själv eller väljer de andra
Hur ska man förstå eller vem kan man klandra
Ljusen sprider sig och känslorna dansar
Mina läppar öppnar sig och jag vågar chansa
Tillsammans med dig är jag oändlig




Fri vers av Mrell
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-10 00:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en härlig händelseutveckling i ord som känsla
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Mrell