Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När färgen tagit slut

Vi vänder blad
Målar ansiktet med glädjens färg
Vi är förenade i lycka
Vi vandrar här ihop
Det är svårt
När färgen tagit slut

Vi kommer alltid att förenas
Vi kommer alltid att förstå varann
Måste allt nu brytas upp och bli på riktigt

Jag klarar inte av att höra dina sorgsna andetag
Jag vill känna dina läppar och mötas i din vackra sorg
Det är svårt
När färgen tagit slut




Fri vers (Fri form) av Mrell
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-10 00:04



Bookmark and Share


  danne //
Våra färger som gömmer sig
är inte alltid skenbart tydligt
färgerna nä de tar inte slut
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Mrell