Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnspöken

Stanna upp
Är vägen ljus
Lyser ljuset klarare för andra
Jag ser bara ensamheten
Jag ser bara mörker

Ni skriker åt mig att stanna
Ni skriker åt mig att sluta
Är vägen svårare än målet




Fri vers (Fri form) av Mrell
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-10 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrell