Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tjae...Vad säger man...Brevskrivning är en populär sport...


Privatsamtal

Utan att trycka
läpparna mot ditt öra
så vill jag ändå
understryka
att detta är
högst personligt

Lämnas ej bort
så att säga

Summan av en man
är hans hemligheter

Apokryfer
om du så vill

Men ändå

Vårda det ömt
som man säger

Segervissheten
lyser igenom

Om än svagt

Men den lyser

Magma i vulkanen

Ingen rök
Bara eld

MvH
Din Vän Hunden




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-05-17 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother