Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvärjelse

När gränserna blir suddiga
när jaget blir till sand
När oron blir det sanna
ordet studsar stumt
När allt du sagt och gjort blir
förstorat utan ram
När ingen tröst kan märkas och
allt blir vasst och kallt
Lyssna till det tysta och
vandra
bort en bit
Drunkna i det ohörda
viska
tyst mitt namn




Fri vers av Ellåtta
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-10 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta