Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en skugga

En del av mitt hjärta är svart



det syns tydligt när jag ler



och mina ögon sjunger för döva öron




Fri vers av Gin83
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-11 23:50



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
"mina ögon sjunger för döva öron"
kan det sägas bättre!
Ögonen är ju själens spegel!
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Gin83
Gin83