Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnären

Jag är gärna med och målar
men du kommer aldrig någonsin
att hitta mina verk
innanför ramarna




Fri vers (Fri form) av Hurdler Kenning
Läst 495 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-12 02:33



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Att då säga "håll dig inom ramerna" blir helt förfelat. Fyndigt skrivet!
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning