Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råga, tåga, våga...

Modiga människor
lever inte för evigt.

Men värre är det
för fega människor
i sitt liv har de inget liv alls.

Summan av ovanstående liv blir
ett fyllt till brädden det andra
kommer aldrig ur bädden!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-12 20:05



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Ja, det gäller att våga gå på tåget!
2017-01-13

    ADI Nehlin
Sant, kloka ord
2017-01-12

  aol
Starkt sant nära skaldat.
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt