Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens gråa säck



När sorgens gråa säck
tynger i mitt bröst
finner jag tröst i
rödhaken som följer mig
i buskarna efter grusgången
och i katten som stryker sin mjuka päls
mot mina bara ben




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-17 22:45



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Jag har \"min häger\", som kommer och överraskar mig med sitt tydliga språk. Budskap.
Hunden och katten är mina trognaste vänner. Och fåglarna runt huset ger mig glädje. Häromkvällen var det en talgoxe som hälsade på mig genom att oavbrutet knacka på rutan. Till tröst.
2008-01-14

    Jess81
ibland är det de enkla sakerna i livet som ger mest tröst. Fint skrivet!!
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors