Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag som människa

beter mig som ett vilt djur är risken stor att de andra
människorna låser in mig i en trång liten bur
Låser in mig i fängelset om jag har riktig otur
Och då jag kommer att bli riktigt grinig och sur
För det vill jag ju inte
Så därför håller jag mig civiliserad och uppför mig…

Ken Cassel
14/1-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-14 16:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är nog bäst så...:-)
2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel