Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten

Någonstans i ett bottenfruset landskap
vaknar jag av den obeskrivliga tystnad
som uppstår då drömmens glaspyloner
krossas och störtar mot ytspänningen.




Fri vers (Fri form) av Niklas Eriksson
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-01-14 21:02



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Bedövande vackert, kamrat!
2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Eriksson
Niklas Eriksson