Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fansång

Gult kors flammar stolt uppå blått,
Stå starka Svenske bröder,
under er fosterländska fana!

Kristus trofasta stam,
Framåt med Gud och Konung,
För frihet i Norden!

Stunden äro kommen,
För vår storhetsdröm
Om herraväldet i Norden!

Framåt krigsbussar,
Vår fana för oss in i evigheten,
Storsverige skall åter bli!




Fri vers (Prosapoesi) av Vedergällningen
Läst 402 gånger
Publicerad 2017-01-15 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vedergällningen
Vedergällningen