Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt stormbrigad

Framåt stormbrigad,
Genom sot och dunkel.
Krigstimman är slagen,
Nu nalkas blod och kamp.

Framåt stormbrigad,
Vi kämpar för fosterjord och folk.
Yngling, res dig upp,
Framtidsfolkets tecken danas.

Framåt stormbrigad,
Likt Tordön skall vi storma.
Frikårsmän till strid under natten,
De Rödas era faller vid gryningen.




Fri vers (Prosapoesi) av Vedergällningen
Läst 326 gånger
Publicerad 2017-10-28 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vedergällningen
Vedergällningen