Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blank kniv

Tysnaden plågar mitt varande.
Stillheten kväver mig långsamt.
Blank kniv släpp mig fri!

Ångest välver mitt förstånd.
Hat fyller mitt sinne.
Blank kniv släpp mig fri!

Bitterhet förhindrar min framtid.
Sorg fjättrar mig till det gångna.
Blank kniv släpp mig fri!

Skär upp min hals och se mig dö.
Blodet rinner från strupen.
Lyssna till mitt darrande andetag.
Ögonen snurrar i panik.
Armarna låsta i kramp.
Se in i mina ögon en sista gång.
Gnistan slocknar för att aldrig mera lysa.
Fri från kött en ande nu från världen flyr.




Fri vers (Prosapoesi) av Vedergällningen
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-26 05:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vedergällningen
Vedergällningen