Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död - Livets port

Brandrök omhuldar din kropp.
Mordulvar ylar till din bane.
Flammor kyssa din mun.
Kom smärta - kom tårar.
Martyr klädd i blod.
Blodspår leda till mitt rike.
Tecknet skall förkunnas -
Ur kroppars aska.
Svart gryning - svart sol.
Förintelse giva liv -
Dödens port av joller ljuder.




Fri vers (Prosapoesi) av Vedergällningen
Läst 337 gånger
Publicerad 2019-02-01 01:54



Bookmark and Share


  megalomys
Kan inte uttyda exakt vad som finns på bilden.

Hör knastret från elden som brinner.
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Vedergällningen
Vedergällningen