Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Bekännelsen

Där borta,
medan solen gick
upp och alla
andra sov,
kastade jag
tillfälligt bort
all min smärta
och glömde
för en gångs skull
bort att jag
faktiskt bara
är jag.




Fri vers av Patrik Centerwall
Läst 249 gånger
Publicerad 2017-01-15 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Centerwall
Patrik Centerwall